Let op!

Dit website is enkel nog online voor archiverings doeleinden en wordt verder niet meer bijgehouden. Informatie op de website kan onjuist of verouderd zijn!

De petitie

Petitie geadresseerd aan het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Brussel

Ten gevolge van een herbestemmingsaanvraag tot « dienstverlenende handelszaak » door de nieuwe eigenaar van het gebouw, wil de stichting CINEACT opnieuw de petitie lanceren voor de bescherming van de voormalige ABC Cinema.

De ABC Cinema, geopend in 1972, is de laatste mono-volume cinemazaal die in Brussel werd gebouwd. De zaal sloot op 3 juli 2013, en werd daarna op de immobiliënmarkt geplaatst. In september 2014 werd het gebouw verkocht.

Vandaag wordt het gebouw (een begane grond van 100 plaatsen, een balkon met 50 plaatsen en een projectiecabine) alsook haar stedenbouwkundige bestemming, met verdwijnen bedreigd.

De stichting CINEACT en ondergetekenden, vragen aan de vertegenwoordigers van de Stad Brussel om de stedenbouwkundige bestemming te bewaren van de bioscoopzaal gelegen op de Adolphe Maxlaan 147-149, en er voor te kiezen haar culturele functie te bewaren.

SOS ABC Cinéma

Cher ABC,

[signature]

1,459 signatures

Share this with your friends

   

Sponsors BlogLink

Geweldige webhosting-ervaring met Goedkoophosting.nl

Logo van de Goedkoopste webhoster in Nederland

Ik deel graag mijn positieve ervaring met de webhostingdiensten van Goedkoophosting.nl. Sinds ik hun voordeligste webhostingpakket en hun WordPress website-onderhoudspakket voor minder dan €15,00 per maand gebruik, heeft mijn online aanwezigheid een enorme boost gekregen. Hier zijn een paar redenen waarom ik zo tevreden ben:

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is cruciaal bij een webhostingprovider, en Goedkoophosting.nl stelt niet teleur. Mijn website is altijd beschikbaar en ik heb zelden te maken gehad met downtime. Dit geeft me gemoedsrust, wetende dat mijn website toegankelijk is voor mijn bezoekers.

Uitstekende prestaties

Sinds ik gebruikmaak van de webhostingdiensten van Goedkoophosting.nl, zijn de prestaties van mijn website aanzienlijk verbeterd. Mijn WordPress-pagina's laden snel en soepel, waardoor mijn bezoekers een geweldige gebruikerservaring hebben. Bovendien maken ze gebruik van geavanceerde cachingtechnieken en serveroptimalisaties, waardoor mijn website sneller dan ooit tevoren laadt.

Gebruiksvriendelijkheid

Als niet-technisch persoon zocht ik naar een webhostingprovider die gebruiksvriendelijk was en me gemakkelijk kon begeleiden. Goedkoophosting.nl heeft een intuïtieve interface en een eenvoudig te gebruiken controlepaneel. Ik kon moeiteloos mijn website opzetten, domeinen beheren en e-mailaccounts aanmaken. Het heeft mijn leven een stuk eenvoudiger gemaakt.

Uitstekende klantenservice

Wat me ook opviel, is de uitstekende klantenservice van Goedkoophosting.nl. Ze zijn altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Of ik nu contact opneem via e-mail of telefoon, ik ontvang altijd vriendelijke en professionele ondersteuning.

Meest betaalbare webhoster in Nederland

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Goedkoophosting.nl zeer betaalbare hostingdiensten. Ben je op zoek naar de goedkoopste webhostingprovider in Nederland? Zoek dan niet verder en word snel klant bij Goedkoophosting. Ik was aangenaam verrast door de waarde die ik kreeg voor mijn geld. Ze bieden verschillende pakketten aan die aansluiten bij verschillende behoeften, waardoor ik de flexibiliteit heb om te kiezen wat het beste bij mij past.

Kortom, ik kan Goedkoophosting.nl, onderdeel van InterIP Networks BV uit Naaldwijk, ten zeerste aanbevelen aan iedereen die betrouwbare, snelle en gebruiksvriendelijke webhostingdiensten zoekt. Hun uitstekende prestaties, geweldige klantenservice en betaalbaarheid maken hen de beste keuze. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van hosting bij Goedkoophosting.nl!

Bekijk hier onze Google-beoordelingen

GoedkoopHosting is Prima

Rescue mission for ABC Cinema