Let op!

Dit website is enkel nog online voor archiverings doeleinden en wordt verder niet meer bijgehouden. Informatie op de website kan onjuist of verouderd zijn!

Cineact

De stichting CINEACT geeft een duidelijk en gepast juridisch antwoord, verzekert zo de eigenaar van een degelijke huurder die het huurcontract en alle verdere verplichtingen kan nakomen, en geeft daarbij de grootst mogelijke transparantie aan de mensen die aan de campagne deelnemen.

De stichting CINEACT heeft door middel van een spoedprocedure een projectrekening kunnen openen bij de Koning Boudewijnstichting (*) en onderschrijft daarbij de ethische code van het

De stichting CINEACT heeft als eerste opdracht het afsluiten van een huurovereenkomst met de eigenaar, om de zaal te behouden en te vrijwaren van een wijziging van bestemming.

Door de lasten van de huurkosten op zich te nemen, schept de stichting de voorwaarden voor de totstandkoming van een nieuw cultureel project in de zaal. De stichting heeft niet als roeping zelf het culturele project uit te voeren. Ze helpt het project van de grond te krijgen en creëert de nodige ruimte voor input van verschillende individuën, culturele actoren en multidisciplinaire netwerken.

Wij hopen minimaal € 60.000 te verzamelen. Hiermee kunnen we de huur, de huurwaarborg, de onroerende voorheffing en de Brusselse Gewestbelasting garanderen. Dit bedrag van € 60.000 stemt overeen met de tijd die we noodzakelijk achten om het culturele project een start te bieden.

(*) De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 € (art. 104 WIB).

Sponsors BlogLink

Geweldige webhosting-ervaring met Goedkoophosting.nl

Logo van de Goedkoopste webhoster in Nederland

Ik deel graag mijn positieve ervaring met de webhostingdiensten van Goedkoophosting.nl. Sinds ik hun voordeligste webhostingpakket en hun WordPress website-onderhoudspakket voor minder dan €15,00 per maand gebruik, heeft mijn online aanwezigheid een enorme boost gekregen. Hier zijn een paar redenen waarom ik zo tevreden ben:

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is cruciaal bij een webhostingprovider, en Goedkoophosting.nl stelt niet teleur. Mijn website is altijd beschikbaar en ik heb zelden te maken gehad met downtime. Dit geeft me gemoedsrust, wetende dat mijn website toegankelijk is voor mijn bezoekers.

Uitstekende prestaties

Sinds ik gebruikmaak van de webhostingdiensten van Goedkoophosting.nl, zijn de prestaties van mijn website aanzienlijk verbeterd. Mijn WordPress-pagina's laden snel en soepel, waardoor mijn bezoekers een geweldige gebruikerservaring hebben. Bovendien maken ze gebruik van geavanceerde cachingtechnieken en serveroptimalisaties, waardoor mijn website sneller dan ooit tevoren laadt.

Gebruiksvriendelijkheid

Als niet-technisch persoon zocht ik naar een webhostingprovider die gebruiksvriendelijk was en me gemakkelijk kon begeleiden. Goedkoophosting.nl heeft een intuïtieve interface en een eenvoudig te gebruiken controlepaneel. Ik kon moeiteloos mijn website opzetten, domeinen beheren en e-mailaccounts aanmaken. Het heeft mijn leven een stuk eenvoudiger gemaakt.

Uitstekende klantenservice

Wat me ook opviel, is de uitstekende klantenservice van Goedkoophosting.nl. Ze zijn altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Of ik nu contact opneem via e-mail of telefoon, ik ontvang altijd vriendelijke en professionele ondersteuning.

Meest betaalbare webhoster in Nederland

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Goedkoophosting.nl zeer betaalbare hostingdiensten. Ben je op zoek naar de goedkoopste webhostingprovider in Nederland? Zoek dan niet verder en word snel klant bij Goedkoophosting. Ik was aangenaam verrast door de waarde die ik kreeg voor mijn geld. Ze bieden verschillende pakketten aan die aansluiten bij verschillende behoeften, waardoor ik de flexibiliteit heb om te kiezen wat het beste bij mij past.

Kortom, ik kan Goedkoophosting.nl, onderdeel van InterIP Networks BV uit Naaldwijk, ten zeerste aanbevelen aan iedereen die betrouwbare, snelle en gebruiksvriendelijke webhostingdiensten zoekt. Hun uitstekende prestaties, geweldige klantenservice en betaalbaarheid maken hen de beste keuze. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van hosting bij Goedkoophosting.nl!

Bekijk hier onze Google-beoordelingen

GoedkoopHosting is Prima

Rescue mission for ABC Cinema