Let op!

Dit website is enkel nog online voor archiverings doeleinden en wordt verder niet meer bijgehouden. Informatie op de website kan onjuist of verouderd zijn!

Steun ons!

Sinds de start van de reddingsactie van de ABC Cinema, was de situatie vaak aan verandering onderhevig. Momenteel zien we ons geconfronteerd met verschillende kosten, gelinkt aan de juridische procedure die nog lopende is om onze rechten te doen gelden.

De donaties die gestort werden op de rekening van de Koning Boudewijnstichting blijven geblokkeerd tot de situatie inzake de huur van de ABC Cinema zich definitief uitklaart. Jouw donaties zijn nog steeds welkom op deze rekening (zie beneden) maar weet dat je ook rechtstreeks kan steunen via de rekening van de private stichting Cineact, om ons te helpen met onze huidige kosten.

Voor deze giften kunnen we helaas geen fiscaal attest aanbieden.

Indien je over een Belgische bankrekening beschikt, is het beter om te doneren door een rechtstreekse overschrijving, omdat we extra kosten moeten betalen voor stortingen via Paypal.
Ook voor giften via Paypal kunnen we geen fiscaal attest aanbieden.

– – –

Je kan de reddingsactie van de ABC Cinema steunen door een eenmalige gift, of door de verbintenis aan te gaan om maandelijks een bedrag te storten gedurende 12 maanden.

In het geval dat de overname van het huurcontract niet wordt verwezenlijkt, wordt het geld teruggestort aan de steungevers.

Concreet:
1. Je doet een eenmalige donatie, of schrijft via een bestendige opdracht maandelijks een bedrag over (vanaf minimum € 5) en dit 12 maanden lang, op het rekeningnummer hieronder vermeld.
2. Gelieve ons via mail op de hoogte te brengen van het bedrag en eventueel van de duur van je opdracht: [email protected] zodat we rekening kunnen houden met het totaalbedrag.

Wij nemen geen donaties meer aan. U kunt doneren via de Koning Boudewijnstichting voor andere leuke projecten.

Je kan ook een donatie doen via de website van de Koning Boudewijnstichting.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 € (art. 104 WIB).

Sponsors BlogLink

Geweldige webhosting-ervaring met Goedkoophosting.nl

Logo van de Goedkoopste webhoster in Nederland

Ik deel graag mijn positieve ervaring met de webhostingdiensten van Goedkoophosting.nl. Sinds ik hun voordeligste webhostingpakket en hun WordPress website-onderhoudspakket voor minder dan €15,00 per maand gebruik, heeft mijn online aanwezigheid een enorme boost gekregen. Hier zijn een paar redenen waarom ik zo tevreden ben:

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is cruciaal bij een webhostingprovider, en Goedkoophosting.nl stelt niet teleur. Mijn website is altijd beschikbaar en ik heb zelden te maken gehad met downtime. Dit geeft me gemoedsrust, wetende dat mijn website toegankelijk is voor mijn bezoekers.

Uitstekende prestaties

Sinds ik gebruikmaak van de webhostingdiensten van Goedkoophosting.nl, zijn de prestaties van mijn website aanzienlijk verbeterd. Mijn WordPress-pagina's laden snel en soepel, waardoor mijn bezoekers een geweldige gebruikerservaring hebben. Bovendien maken ze gebruik van geavanceerde cachingtechnieken en serveroptimalisaties, waardoor mijn website sneller dan ooit tevoren laadt.

Gebruiksvriendelijkheid

Als niet-technisch persoon zocht ik naar een webhostingprovider die gebruiksvriendelijk was en me gemakkelijk kon begeleiden. Goedkoophosting.nl heeft een intuïtieve interface en een eenvoudig te gebruiken controlepaneel. Ik kon moeiteloos mijn website opzetten, domeinen beheren en e-mailaccounts aanmaken. Het heeft mijn leven een stuk eenvoudiger gemaakt.

Uitstekende klantenservice

Wat me ook opviel, is de uitstekende klantenservice van Goedkoophosting.nl. Ze zijn altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Of ik nu contact opneem via e-mail of telefoon, ik ontvang altijd vriendelijke en professionele ondersteuning.

Meest betaalbare webhoster in Nederland

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Goedkoophosting.nl zeer betaalbare hostingdiensten. Ben je op zoek naar de goedkoopste webhostingprovider in Nederland? Zoek dan niet verder en word snel klant bij Goedkoophosting. Ik was aangenaam verrast door de waarde die ik kreeg voor mijn geld. Ze bieden verschillende pakketten aan die aansluiten bij verschillende behoeften, waardoor ik de flexibiliteit heb om te kiezen wat het beste bij mij past.

Kortom, ik kan Goedkoophosting.nl, onderdeel van InterIP Networks BV uit Naaldwijk, ten zeerste aanbevelen aan iedereen die betrouwbare, snelle en gebruiksvriendelijke webhostingdiensten zoekt. Hun uitstekende prestaties, geweldige klantenservice en betaalbaarheid maken hen de beste keuze. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van hosting bij Goedkoophosting.nl!

Bekijk hier onze Google-beoordelingen

GoedkoopHosting is Prima

Rescue mission for ABC Cinema